Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ

Το πυροσβεστικό όχημα του Δήμου (Ιναχωρίου) θα πρέπει να γυρίσει στη φυσική του έδρα που είναι τα Εννιά Χωριά και όχι να κάθεται στο Βουλγάρω, μιας και ο δρόμος τώρα είναι μακρύς για να φτάσουμε στον τόπο μας. Ή μήπως δεν λειτουργεί πάλι; Γιατί το καλοκαίρι μια χαρά κατάβρεχε το δρόμο για το Λαφονήσι... 
Κογχυλάκης Κυριάκος Σύμβουλος τοπικής κοινότητας Βάθης 

Υ.Σ το σχόλιο έγινε ΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΥΜΑΡΙΕΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ναι να γυρίσει ,αφού εκεί είναι και ο οδηγός που με απόφασή του έχει διορίσει ο Δήμαρχος , αλλά να του φτιάξουν πρώτα τα φρένα γιατί όταν θα καταβρέχει τον δρόμο στο Ελαφονήσι μπορεί να πέσει πάνω σε κανένα επισκέπτη που θα έχει έρθει εκεί διαμέσου Ταυρωνίτη- Κάνδανος-Στροβλές -Έλος -Ελαφονήσι η από Κολένι -Μαλάθυρος-Σάσαλος- Μυλωνές -Στροβλές - Έλος-Ελαφονήσι η Καστέλι-Σφηνάρι-Κάμπος-Κεφάλι-Ελαφονήσι η από ΔΡΟΜΟΣ ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΕΛΑΦΟΝΗΣΙ - Τσουρουνιανά- Βλάτος-Ελαφονήσι, εάν καταφέρει να βρει τον δρόμο, εάν ξέρει ελληνικά, εάν δεν πέσει στις λακκούβες που ανοίχτηκαν χθες και δεν πρόλαβε ο δήμος -περιφέρεια να τις κλήσει, εάν δεν φύγει καταλάθος αφού δεν είδε τις πολλές πινακίδες που υπάρχουν για την καθοδήγηση σε κανένα δασικό δρόμο αλλά σίγουρα θα γοητευτεί από το μοναδικής ομορφιάς περιβάλλον και μπορεί να ξεχάσει να μας ΒΡΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ !!!!
Ιάκωβος Σπερελάκης από το Κούνενι Κισάμου.