Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΑ


"Σε συνεργασία με τον Δήμο και τους 2 δημοτικούς αστυνομικούς που διαθέτουμε θα επιληφθούν του θέματος της κίνησης των οχημάτων στην πόλη της Κισάμου ώστε να είναι προσβάσιμη σε κάθε πολίτη αλλά και το θέμα του παραεμπορίου ειδικά σε Μπάλο, Φαλάσαρνα και Λαφονήσι ώστε να μειωθεί αυτό το φαινόμενο"....είπε προχθές στο συμβούλιο ο πρόεδρος του Δ.Σ του δήμου μας, κ. Πιτσιγαυδάκης.
-Ευχής έργο να να μειωθεί το φαινόμενο του παραεμπορίου και εντός της πόλης.... είναι γνωστά τα παραμάγαζα .... όσο για την κίνηση τώρα το καλοκαίρι, εντός της πόλης, το θέμα δεν θα λυθεί με τους 2 !!! δημοτικούς αστυνόμους, αλλά με την μονοδρόμηση κάποιων δρόμων!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: