Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ

Με νηφάλιο το κεφάλι και μετά από ένα καλό καφέ, είδα τα χάλια μας, στην κασέτα που έγραψα τον αγώνα από το σπίτι, ψες το βράδυ.....Ήταν να μας φτύνουν οι μύγες ... αυτό λέω και το πιστεύω, μιας και όπως φάνηκε είχαμε την απαίτηση να μας το δώσουν ετσιθελικά. Ο διαιτητής μπορεί να ήταν λίγο και αντικισαμικός, αλλά αν ο Κισαμικός έπαιζε μπάλα ποιος θα μας σταματούσε άραγε; Δικαιολογίες λοιπόν δεν χωρούν, ιδιαίτερα όταν έχουμε επαγγελματίες παίκτες και προπονητές. Η Ιωνία έπαιξε έτσι που θα έπαιζε κάθε ομάδα που την θεωρούν αουτσάιντερ και μάλιστα θα έλεγα ότι αξίζουν συγχαρητήρια γιατί έκαναν αυτό που τους είχε πει ο προπονητής τους... ενώ εμείς είναι γνωστό τώρα και μήνες, ότι οι καλοπληρωμένοι μας κάνουν ότι θέλουν δίχως να λογαριάζουν διοίκηση και προπονητή-έτσι φαίνεται απ΄έξω!!!  
Τέλος φάνηκε και αυτό δεν μας τιμά ότι δεν έχουμε ούτε αυτοσυγκράτηση, μηδενός εξαιρουμένου, ισχύει και για μένα, στα δύσκολα, μιας και τελευταία νομίσαμε ότι είμαστε καθ΄όλα αήττητοι!
Κρίμα γιατί οι ευκαιρίες είναι λίγες και μια-μια τις χάνουμε..... όμως όλες αυτές τις ελπίδες δεν τις εφηύραμε από μόνοι μας;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Να σημειώσω, ότι τα σπασμένα καθισμάτα σε ένα χώρο που είμασταν φιλοξενούμενοι δεν μας τιμά ιδιαίτερα!!! Είμαι σίγουρος ότι η διοίκηση θα ζητήσει συγνώμη για την συμπεριφορά των ελάχιστων ευτυχώς ανεγκέφαλων και ασφαλώς θα αποκαταστήσει τις ζημιές.
Όσον αφορά τα αγωνιστικά συμφωνώ ότι μάλλον εκτρέφουμε έναν χρόνο παχιές αγελάδες οι οποίες σέρνονται!!!