Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΛΟΥΣΑΚΙΕΣ


Θετικά μηνύματα από την περιφέρεια για το «Μουσείο Μουσικών», που σχεδιάζεται να γίνει στις Λουσακιές, όπως είναι γνωστό το Μουσείο το οποίο θα είναι το μοναδικό στο είδος του σε παγκόσμιο επίπεδο, θα συντελέσει στη μελέτη και στην έρευνα της κρητικής μουσικής, των μουσικών της -νέων και παλιών- αλλά και γενικά στη διαφύλαξη της μεσογειακής μουσικής παράδοσης. Η χρηματοδότηση του έργου, περίπου 80.000Ε, όπως υποσχέθηκαν, θα εξασφαλιστεί από την Περιφέρεια.

Υ.Σ Η ίδρυση του Μουσείου είναι στοίχημα ζωής από τον Στέλιο Κουνελάκη!
Σχετικά δημοσιεύματα ΕΔΩ και ΕΔΩ


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Στέλιο και σε όλους αυτούς που πιστεύουν στην τεράστια υπεραξία που θα δώσει στην Κίσαμο μας αυτό το έργο.
Ιάκωβος Σπερελάκης από το Κούνενι Κισάμου.