Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ

Ο Κισαμικός έκανε την υπέρβαση και θα τον δούμε του χρόνου, στα ποδοσφαιρικά σαλόνια της Γ. Εθνικής. Αυτό φυσικά όπως λένε οι διοικούντες ήταν μόνο η αρχή.... γιατί όλοι τους θέλουν να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Πλατανιά. Με την ευχή μας...
Βέβαια αυτόματα άρχισαν και τα προβλήματα, με σπουδαιότερο το γηπεδικό. Είναι αλήθεια ότι το πρώην Εθνικό και νυν δημοτικό στάδιο είναι σε κακή κατάσταση με πολλά προβλήματα και πλήρη αδιαφορία τα τελευταία χρόνια, και με την ένταξη του στην περιουσία του Δήμου όλοι θα περιμέναμε κάτι να αλλάξει και να γίνει τουλάχιστον πιο χρηστικό και για τις ομάδες αλλά και για τους αθλητές .... Απογοητευτήκαμε και μάλλον θα ξαναπογοητευτούμε μιας και είναι δύσκολο να εκπληρωθούν στο έπακρο όλα αυτά που χρειάζονται για να παίξει στην μεγαλύτερη κατηγορία ο Κισαμικός (Προβολείς-εξέδρες σκεπαστές -δημοσιογραφικά θεωρεία-καλή πρόσβαση- αλλαγή του πλαστικού τάπητα και ταρτάν!!!) Είπαμε ότι τα τελευταία χρόνια υπήρξε τέτοια αδιαφορία που όλη η πόλη, όχι μόνο το δημοτικό στάδιο ΘΡΟΥΛΑ.... αλλά κάτι που είναι δημόσιο αγαθό δεν θα περιμέναμε να βρίσκεται σε τέτοια κατάσταση!!!!
Τώρα λοιπόν όλοι τρέχουν...ο Κισαμικός που δεν μπορεί να βασίζεται σε υποσχέσεις, αλλά και ο δήμος που θα του έλθει μπούμερανγκ μια άρνηση του να κάνει κάτι για να μην ρημάξει το πάλαι ποτέ στολίδι του νομού!

Δεν υπάρχουν σχόλια: