Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ....ΤΟ ΧΕΣΙΜΟ...


«Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Π.Γ.Σ. ΚΙΣΑΜΙΚΟΣ εκφράζουν την αντίθεσή τους στην ανακοίνωση που εκδόθηκε ως ανακοίνωση της ομάδας και στην οποία υπήρχαν άσεμνοι χαρακτηρισμοί προς τον ρέφερι του Τελικού κ. Γιαννουλάκη. Το συγκεκριμένο κομμάτι της ανακοίνωσης που κάνει λόγο για «ΚΛΟΠΗ» δεν βρίσκει σύμφωνους τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. του Π.Γ.Σ. ΚΙΣΑΜΙΚΟΣ και απλά αντιπροσώπευε την γνώμη ενός μέλους. Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στους ορισμούς διαιτητών από τις αρμόδιες αρχές και είμαστε σίγουροι ότι όποια λάθη έγιναν ήταν ανθρώπινα. Η προσοχή της ομάδας είναι στραμμένη αποκλειστικά και μόνο στον σημαντικό αγώνα της Κυριακής 24 Μαρτίου 2013 με τον Ερμή Ζωνιανών, όπου παίζονται οι κόποι μιας χρονιάς».

Η αλήθεια είναι ότι δεν έγινε κλοπή,...μια απλή διάρρηξη έγινε γνωστή τώρα και πολλά χρόνια στους Καστελλιανούς...απλή διάρρηξη... 200.000Ε !!! Όποιος θέλει να του το εξηγήσω...πολύ ευχαρίστως!!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: