Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ

Για τους κινδύνους που εγκυμονεί για τη δημόσια υγεία η παράνομη μετανάστευση, αφού, όπως επισήμανε, μεταξύ των παράνομων μεταναστών είναι αρκετά διαδεδομένες ασθένειες, προειδοποίησε ο Έλληνας υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ανδρέας Λοβέρδος.
Τώρα ολόκληρος υπουργός για να λέει αυτά κάτι παραπάνω θα ξέρει...φυσικά φανταστείτε να τον φέρουμε και από την γειτονιά μας, να τον πάμε δηλαδή μια βόλτα στα υπό κατοχή σπίτια της περιοχής μας..θα πάθει. 
Τις προάλλες οικογένεια, μετά από καιρό ήλθε στο πατρικό τους και όταν πλησίασαν το σπίτι τους, κόντεψαν να πάθουν εγκεφαλικό....20 μετανάστες έμεναν ο ένας πάνω στον άλλο. Μάλιστα είχαν και κλειδιά καινούργια απο τις πόρτες.
Εδώ βέβαια από θέμα ασθενειών δεν έχουμε πρόβλημα..έχουμε ανοσία....και μην ξεχάσετε δεν τα λέω εγώ αυτά, αλλά ο υπουργός...οπότε ξέρετε ποιος είναι ο Ρατσιστής στην περίπτωση μας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: