Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

ΜΠΑΜ......

 «…σε όσους κατείχαν δημόσια αξιώματα και είχαν εξουσία μοιράσματος χρημάτων, να ελεγχθεί το πόθεν έσχες τους! Θα μαζέψουμε 80 δις, πώς; αν ελέγξουμε Υπουργούς, Προέδρους Γραμματείς ΔΕΚΟ, μέλη επιτροπών προμηθειών, Νομάρχες, Δήμαρχους, Εφοριακούς, Πολεοδόμους, γιατρούς, δικηγόρους κ.ά, και διαπιστώσουμε, ότι δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία, τότε να έχουμε δήμευση των περιουσιών τους!»  Βουλευτής Κυριάκος Βελόπουλος
Πηγή
Πάμε σιγά-σιγά να μαζέψουμε τα κομμάτια μας.....φυσικά ξέχασε να βάλει και άλλους φαταούλες...προέδρους Ενώσεων και συνεταιρισμών, δασάρχες, περιφερειάρχες, αλλά μάλλον εννοεί όλους όσους πήραν αποφάσεις τα τελευταία 40 χρόνια....για το καλό μας. 
Για να δούμε αν έχουν τα ούμπαλα;

1 σχόλιο:

ΣΤΕΦΑΝΙΑ είπε...

εδω κυνηγανε τον καθε ταλαιπωρο για 1000 και 500 ευρω και στον επιχειρηματια λουης λαινς χαριζουν 19 εκατομμυρια ευρω για χαριν τουρισμου...!!!
αυτοι δεν ειναι αξιοι ουτε σε δυο βουγια να χωρισουν αχερα και θα φτιαξουν την οικονομια του τοπου???εχει γερη μασα η καρεκλα....αλλα θα ερθει η ωρα που καθε κατεργαρης θα παει στον παγκο του!καποιοι βεβαια θα προλαβουν να παρουν το δισακι τους και να την κανουν για αλλες χωρες τροπικες....