Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΜΕ;

Ένας 32χρονος αλλοδαπός αυξάνει τη μακρά λίστα εκείνων που συλλαμβάνονται στο αεροδρόμιο, την ώρα που ετοιμάζονται να επιβιβαστούν στο αεροπλάνο, με πλαστό διαβατήριο! Ο 32χρονος συνελήφθη χθες το μεσημέρι στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου από αστυνομικού του Α.Τ. του Αερολιμένα Ηρακλείου για πλαστογραφία πιστοποιητικών. Αυτό γράφει Ηρακλειώτικη εφημερίδα σήμερα και αν δεν κάνω λάθος, θα είναι ο 100ος που συλλαμβάνεται με τον ίδιο τρόπο...η απορία μου είναι γιατί δεν τους αφήνουν να ζήσουν το όνειρο τους....τι είμαστε εμείς δηλαδή, οι εκλεκτές τους ή τους αγαπάμε τόσο πολύ που κάνουμε τα αδύνατα-δυνατά να μην μας φύγουν; 
-Ας πάνε στο καλό του θεού, ας μην τους κρατάμε άλλο εδώ! Είναι γνωστό ότι είμαστε ο πρώτος σταθμός προς το όνειρο τους ας μην τους χαλάσουμε το χατήρι να φύγουν..εξάλλου το αστυνομικό δελτίο είναι φουλ όλες αυτές τις μέρες από κλοπές και αρπαγές....αφήστε τους να πάνε στο καλό της Παναγίας!!!

1 σχόλιο:

ΣΤΕΦΑΝΙΑ είπε...

οχι καλε...τους πιανουν στα αεροδρομια για να πληρωνουμε και 3000 ευρω το κεφαλι για να τους απελασουν και να ξαναμπουν σε δυο μηνες παλι στην ελλαδα..αφου ειμαστε και καλα η πρωτη σταση τους γιατι δεν φευγουν σε 2 μερες αλλα μενουν????