Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

ΟΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Στο χθεσινό συμβούλιο του εμπορικού συλλόγου της πόλης μας, που διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, αποφασίστηκαν οι γενικές γραμμές που θα ακολουθήσει ο σύλλογος για να αναδείξει όσο περισσότερο την πόλη και τα αξιοθέατα της, κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Έμφαση θα δοθεί στο κράτημα του επισκέπτη, όπως αναφέρθηκε από τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Αννουσάκη, που όπως ξέρουμε τα τελευταία χρόνια ο επισκέπτης μας είναι "Περαστικός".
Έτσι αποφασίστηκε ότι οι προτεραιότητες του συλλόγου θα είναι να κάνουν την πρωτεύουσα του πιο ωραίου δήμου της Κρήτης, πιο ελκυστική για τους χιλιάδες περαστικούς τουρίστες μας, πιο ανθρώπινη για τους κατοίκους της, αλλά και πιο καθαρή για όλους μας.
Για όλα αυτά λοιπόν, ξεκινούν επαφές με τους εμπλεκόμενους φορείς και αρχή θα γίνει με τον Δήμο και τον σύλλογο ξενοδόχων.
Τα παιδιά έχουν όρεξη και θέλουν να προσφέρουν στην πόλη που επένδυσαν, ας τους βοηθήσουμε λοιπόν όσο μπορούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: