Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

Μειωμένες κατά 15% σε σχέση με το 2010, θα είναι οι προσλήψεις που μπορούν να κάνουν φέτος οι Δήμοι σε  προσωπικό ορισμένου χρόνου ανταποδοτικού χαρακτήρα και αφορά κυρίως στον τομέα της καθαριότητας. Μάλιστα η σφαλιάρα ήρθε χωρίς προειδοποίηση "Οι προσλήψεις θα πρέπει να σταλούν για έγκριση στο υπουργείο Εσωτερικών το αργότερο μέχρι τις 26 Απριλίου."
Αυτό προβλέπεται σε εγκύκλιο του υφυπουργού Εσωτερικών Γ. Ντόλιου. Επίσης, σημειώνεται ότι οι προσλήψεις των συμβασιούχων θα είναι υπό την έγκριση της αρμόδιας τριμελούς κυβερνητικής επιτροπής.
-Άντε να δω λοιπόν με ποιο τρόπο θα πάρουν κάμποσους συμβασιούχους-που τους χρειάζονται- στον δήμο μας. Προϋπολογισμός δεν υπάρχει, η μονομετοχική αργή, μας ήρθε η εγκύκλιος του Ντόλιου.... άσε που πρέπει να γίνει και δημοτικό συμβούλιο μεγαλοβδομαδιάτικα.
Να γιατί κάποιοι κρατούν την κεφαλή τους..... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: