Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

ΚΑΛΙΟ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ

"Το ΣΧΟΑΠ στο Ελαφονήσι δεν έχει καμία σχέση με το ΣΧΟΑΠ του Ιναχωρίου, είπε ο περιφερειάρχης, και άφησε να εννοηθεί ότι παίζονται παιγνίδια γύρω από την υπόθεση."
Δυο μήνες τώρα ανταλλάσσονται βαριές κουβέντες, δυο μήνες έχουν έλθει και έκαναν δηλώσεις επί του θέματος όλοι σχεδόν οι πολιτικοί.....αλλά μόλις χθες μας είπε ο περιφερειάρχης, ότι τα ΣΧΟΑΠ του δήμου Ιναχωρίου είναι ..δύο; Καλά το λέει ο μπάρμπα Αντώνης ότι από το Κολυμπάρι και δω.. δεν κατέχει κανείς ίντα γίνεται!!
Και εντάξει αφού προχωράει κανονικά και δεν υπάρχει πρόβλημα με το ΣΧΟΑΠ του Ελαφονησιού, γιατί άραγε δεν το υπογράφουν;
Μπερδεμένα πράγματα........ !!!
Βέβαια είπε και κάτι που κάποιοι το κρατούσαν επτασφράγιστο μυστικό και δεν ήθελαν να μαθευτεί, ειδικά με αυτόν τον τρόπο. Παραδέχθηκε, επίσημα ότι πήγε ο ίδιος και έκανε αυτοψία στο Ελαφονήσι, τονίζοντας χαρακτηριστικά "Μου βγήκαν τα μάτια με αυτά που είδα"!
-Τώρα τι είδε και του βγήκαν τα μάτια, μόνο αυτός ξέρει.....αλλά μάλλον κάτι Σουηδέζες θα 'κοψε στην παραλία που φορούσαν τόπλες, δεν εξηγείται αλλιώς η κουβέντα του;
Το ευχάριστο πάντως στην υπόθεση είναι, ότι ένα-ένα τα πράγματα ξεκαθαρίζουν!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: