Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

ΑΠΟΨΗ

Χωρίς αμφιβολία οι επόμενες δημοτικές εκλογές θα είναι ίσως οι δυσκολότερες από κάθε άποψη, η διοίκηση ενός Καλλικρατικού δήμου, δεν είναι μια απλή υπόθεση, ούτε ακόμα και για μας!
Ιδιαίτερα από την 1η του Γενάρη 2011, η νέα δημοτική αρχή θα έχει πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσει και
ο μέλλοντα δήμαρχο και οι συνεργάτες του θα βρουν τις συσσωρευμένες απαιτήσεις των πολιτών.
Σε αυτές τις εκλογές έχουν όλοι το δικαίωμα του εκλέγεσθαι, όπως θα έχουν και τις ανάλογες στιγμές δημοσιότητας, αλλά για να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο (του κορδώματος) θα πρέπει να διατυπώσουν από σήμερα... απόψεις, γνώμες, κρίσεις και κριτικές, να περιορίσουν τις υποσχέσεις, να κάνουν τις απαραίτητες αναλύσεις για τα τοπικά προβλήματα, και να βρουν λύσεις για τις δημοτικές υποθέσεις.
Ως τον Νοέμβριο ο καιρός είναι πολύς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα ανεχτούμε, τις καταστάσεις της τελευταίας στιγμής, αυτής που μας είχαν μάθει χρόνια τώρα.
Οι καιροί άλλαξαν, όπως άλλαξαν και οι απαιτήσεις μας, αυτό φυσικά ας το αντιληφθούν μερικοί υποψήφιοι δήμαρχοι και ας εμπεδώσουν ότι χρειάζονται 
δίπλα τους, ανθρώπους με ισχυρή θέληση και εργατικότητα και όχι πολιτικά "συμπληρώματα"!

Δεν υπάρχουν σχόλια: