Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ

"Η ανάδειξη του υποψηφίου δημάρχου του ψηφοδελτίου της Ανεξάρτητης Συνεργασίας Δήμου Κισάμου θα γίνει με άμεση καθολική ψηφοφορία των δημοτών της Κισάμου που θα διεξαχθεί την Κυριακή 1η Αυγούστου 2010. Υποψηφιότητα μπορεί να θέσει ο οποιοσδήποτε δημότης Κισάμου αποδέχεται τις Γενικές Αρχές και τις Βασικές Προγραμματικές Θέσεις της Διακήρυξης και παράλληλα αναλαμβάνει την ηθική δέσμευση και υποχρέωση, σε περίπτωση μη επιλογής του, να συμμετάσχει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο της Ανεξάρτητης Συνεργασίας Δήμου Κισάμου."
Αυτά μεταξύ άλλων λέει η διακήρυξη της ανεξάρτητης κίνησης στην Κίσαμο. Χθες λοιπόν, έγινε μια μίνι σύσκεψη στα νότια της επαρχίας, και παρ΄ όλο που ήταν πολύ κλειστή .... κάποιες μικρές ελπίδες για μια ακόμα υποψηφιότητα εκτός των δυο γνωστών ..σαν να φάνηκε! Δύσκολη εποχή για ειδήσεις!
Θα δούμε τις επόμενες μέρες, κατα πόσο είναι αληθινά αυτά τα σενάρια, που αν γίνουν πραγματικότητα τότε υπάρχουν πολλές πιθανότητες θα δούμε επιτέλους την ομάδα των Κ (κάπα) να "περπατάει!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: