Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ

Στα δημοτικά συμβούλια της περιοχής μας έχει φτάσει επιτέλους το θέμα του ΣΧΟΟΑΠ Ιναχωρίου και μετά από σχετική ερώτηση δημοτικού συμβούλου (κ. Ψωματάκη), καλέστηκε και δήμαρχος Ιναχωρίου προς ενημέρωση για το θέμα που"παίζει" τις τελευταίες μέρες. Μάλιστα κατατέθηκε από τον δήμαρχο και σχετική πρόταση, που το δημοτικό συμβούλιο ψήφισε και πέρασε την πρόταση... κατά πλειοψηφία.
Την επόμενη βδομάδα θα γίνει το αυτό και στον δήμο (Μηθύμνης).
Ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει εξ αρχής, να ακουστούν δηλαδή όλες οι φωνές της τοπικής κοινωνίας, μιας και αν το πρόβλημα δεν λυθεί τώρα, θα το έχει στην πλάτη του ο επόμενος δήμαρχος. Αυτό το είχαμε πρώτοι επισημάνει!
Πάντως το παράδοξο στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης μου, είναι ότι ενώ κατατέθηκε σχετική πρόταση και από την δήμαρχο μας, υπερψηφίστηκε η πρόταση του κ. Κουκουράκη! Μάλιστα η πρόταση της δημάρχου πήρε μια ψήφο .. και δεν ήταν της δημάρχου! Όσο για το ποιος είναι αυτός που δεν ψήφισε την πρόταση του δημάρχου Ιναχωρίου, μάθαμε ότι ήταν γυναίκα αλλά όχι η δήμαρχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: