Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ

Την υποψηφιότητά του για το αξίωμα του δημάρχου στον νέο Δήμο Πλατανιά ανακοίνωσε χθες το πρωί, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο δημαρχείο Πλατανιά, ο επιχειρηματίας, Θανάσης Χηνόπουλος.
Ο κ. Χηνόπουλος, που «άνοιξε» την ημερήσια κρουαζιέρα στα Χανιά, είναι δημιουργός της εταιρείας που οργανώνει εδώ και πολλά χρόνια, τις ημερήσιες κρουαζιέρες προς Μπάλο και Γραμβούσα. Η ενασχόλησή του με τον τουρισμό, είναι πολύπλευρη, αφού έχει δημιουργήσει και λειτουργεί πρακτορεία Γενικού Τουρισμού στο Νέο Χωριό (πρώην Δήμος Βουκολιών) και στο λιμάνι Κισάμου. Επίσης, είναι εκδότης και αρθρογράφος της διμηνιαίας ανεξάρτητης εφημερίδας «Πλοίο & Τουρισμός».

Καλή επιτυχία του ευχόμαστε και την επόμενη φορά ..... με τις εμπειρίες που θα αποκτήσεις και δήμαρχος στην περιοχή που είναι οι επιχειρήσεις του!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: