Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΚΙΣΑΜΟΥ

Το ερασιτεχνικό θεατρικό σχήμα Κισάμου "Πρόβα Τετραώρου" παρουσιάζει την θεατρική παράσταση:
"Ποιος σκότωσε τον William?"
της Λίλιαν Δημητρακοπούλου

ΘΡΙΛΕΡ ή ΚΩΜΩΔΙΑ;
Μία θεατρική πρεμιέρα εκτός ορίων, όπως δεν την είδατε ποτέ, με πολλά απρόοπτα και πολύ γέλιο!
"Οι Μοντέγοι και οι Καπουλέτοι σκοτώνονται, ένα μπαλκόνι βρίσκεται στο ισόγειο, ένα άγαλμα αναγκάζεται να μιλήσει κι ο Ρωμαίο ξεχνάει το σπαθί του. Πως θα εκδικηθεί το θάνατο του Μερκούτιου; Γιατί η Ιουλιέτα δάγκωσε το χέρι του πατέρα Λαυρέντιου; Γιατί ο Πάρις δεν μπορεί να μονομαχήσει με τον εαυτό του; 
Ερωτήματα που θέτει ο Ελισαβετιανός συγγραφέας αναλύοντας σε βάθος το ερωτικό δράμα. Τέλος…τι κρύβεται κάτω από τη μάσκα κάθε ηθοποιού που αναλαμβάνει ένα τόσο σοβαρό ρόλο; Το έχετε σκεφτεί;"

Πέτρινο Θέατρο στα Νωπήγεια
Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010 και ώρα 9.00μμ
Γενική Είσοδος: 10 €

Υπό την αιγίδα του Φιλολογικού Συλλόγου Κισάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: