Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2024

ΤΕΛΟΣ Η ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Πέφτει η αυλαία της Κοινωφελούς Επιχείρησης μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες λειτουργίας και προσφοράς στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας .
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν σε όλες τις εκδηλώσεις όλα αυτά τα χρόνια
Καλή χρονιά σε όλους!!
Βίκυ Μαρακάκη

Με αυτόν τον λιτό τρόπο είπαν ένα τελευταίο ευχαριστώ οι υπάλληλοι της Κοινωφελούς του Δήμου Κισάμου που απο 1-1-2024 διαλύεται, με άγνωστο ακόμα τον τρόπο του πως θα γίνονται πλέον οι πολλές και καλές εκδηλώσεις. Μια επιχείρηση που ήταν οτι το καλύτερο, τα 18 χρόνια αν δεν κάνω λάθος λειτουργίας της, και η μόνη που στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Πλήθος εκδηλώσεων όλο το χρόνο κράτησαν το ενδιαφέρον των δημοτών αλλά και έφεραν και κόσμο στον δήμο μας, με αποκορύφωμα, το Κισσαμίτικο Καρναβαλι, τον Κισσαμίτικο Αύγουστο και την νύχτα των Ευχών. Ελπίζουμε να υπάρχει συνέχεια έστω με άλλο πρόσωπο, αλλά το σπουδαιότερο ειναι να αξιοποιηθούν οι υπάλληλοι της.  
Φυσικά ένα μεγάλο μπράβο και τιμή στην πρόεδρο της τελευταίας θητείας της επιχείρησης την αγαπητή Άλκηστη Ξηρουχάκη -Αννουσάκη που έδωσε την χαρά και μας θύμισε μαζεύοντας   δίπλα της όλους τους προέδρους των 18 χρόνων που πέρασαν από την επιχείρηση και καθένας τους ξεχωριστά συνέβαλε ώστε να υπάρχει η συνέχεια των εκδηλώσεων.  
Αν και ειναι γεγονός οτι οτι διαλύεται σε αυτόν τον δήμο δύσκολα ξαναφτιάχνεται, εμείς θα μείνουμε με την ελπίδα και την διαβεβαίωση οτι τουλάχιστον στο πολιτιστικό κομμάτι θα δούμε μια συνέχεια....


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: