Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΕΕΕΕΚ ΚΙΣΑΜΟΥ

Ο Σύλλογος Γονέων & Φίλων Ε.Ε.Ε.Εκ. Κισσάμου θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους συνεισφέραν χρήματα για την ενίσχυση του Ε.Ε.Ε.Εκ Κισσάμου μέσο του bazaar του συλλόγου, σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς του σχολείου, που έγινε στην φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου του Δήμου Κισάμου στις 13 Δεκεμβρίου 2023 και στους κουμπαράδες που βρίσκονταν την ημέρα των ευχών στις 22 Δεκεμβρίου 2023.
            Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά του Γ.Ε.Λ. Κισσάμου & του ΕΠΑ.Λ. Κισσάμου που είπαν τα κάλαντα καιμε τα χρήματα που συνέλεξαν θα καλυφθούν ανάγκες του σχολείου.
            Τελειώνοντας ευχαριστούμε το νιόπαντρο ζευγάρι Θοδωρή Παρασκάκη& Εμμανουέλα Τσιμπλάκη, που αντί μπομπονιερών στον γάμο και την βάφτιση του γιου τους προτίμησαν να ενισχύσουν το Ε.Ε.Ε.Εκ. Κισσάμου.
Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου


Δεν υπάρχουν σχόλια: