Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ "ΜΑΝΝΑ" ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΑΚΗ

 Συνάντηση με την Διευθύνουσα Σύμβουλο κυρία Τσατσαρωνάκη Ελένη και την Αντιπρόεδρο κυρία Τσατσαρωνάκη Κατερίνα, της Εταιρείας Αρτοποιία Τσατσαρωνάκη "Το Μάννα", με σκοπό τον ετήσιο σχεδιασμό κοινών δράσεων και συζήτηση νέων συνεργασιών για την στήριξη των οικογενειών παιδιών και ενηλίκων που πάσχουν από καρκίνο, είχε το Δ.Σ του μη κερδοσκοπικού συλλογου Ορίζοντας.

Απο την μεριά της η κα Ελένη Τσατσαρωνάκη δήλωσε
- Η διαχρονική στήριξη, από την οικογένειά μας, του Συλλόγου «Ορίζοντας» είναι το ελάχιστο ευχαριστώ που νιώθουμε ότι οφείλουμε να λέμε κάθε χρόνο, για το σπουδαίο εθελοντικό έργο που επιτελεί επί σειρά ετών. Έργο θεάρεστο, ουσιαστικό, ελπιδοφόρο και ανακουφιστικό για παιδιά και ενήλικες που πάσχουν από καρκίνο. Έργο που θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε με κάθε πρόσφορο τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: