Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ...ΠΡΟΟΔΟΣ

Δημοσιεύτηκε στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως η απόφαση του υπουργείου Οικονομικών με τις νέες αντικειμενικές τιμές των ακινήτων.
Όλη η απόφαση με την αναπροσαρμογή των τιμών εκκίνησης για τον προσδιορισμό της φορολογητέας αξίας των με οποιαδήποτε αιτία μεταβιβαζόμενων ακινήτων που βρίσκονται σε περιοχές εντός σχεδίου όλης της χώρας.
Όπως προκύπτει από το κείμενο, οι νέες τιμές θα ισχύσουν από την 1/1/2019 κάτι που σημαίνει ότι όλες οι μεταβιβάσεις ακινήτων (γονικές παροχές, δωρεές, κληρονομιές κλπ) θα γίνουν με βάση τις αντικειμενικές αξίες και τις τιμές ζώνης που ισχύουν και σήμερα. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ
Στην Κίσαμο τώρα η πιο ακριβή περιοχή είναι τα Νοπήγεια με τιμή ζώνης τα 1100 Ε, και ακολουθεί το Κόκκινο Μετόχι στον Δραπανιά με τιμή ζώνης 1000Ε, η πόλη της Κισάμου έχει 3 ζώνες 700, 800 και 850Ε, ενώ Σηρικάρι και Κάμπος έχουν τις χαμηλότερες τιμές στα 550Ε, ενώ στα Κουρθιανά η τιμή ζώνης είναι στα 900Ε, στα Χαιρεθιανά είναι 850Ε και στα Καλουδιανά στα 950Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: