Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2018

ΣΠΑΣΑΜΕ ΤΟ ΡΕΚΟΡ

Κίσαμος η καφεμάνα.....
23 καφέ επί της Ηρώων Πολυτεχνείου... εγώ δεν τα μέτρησα, αλλά το άκουσα σε κουβέντα ....καφετζή. Είναι το επάγγελμα που έχει πέραση αυτήν την χρονική περίοδο στην πόλη μας και μάλιστα κάθε μήνα ξεφυτρώνει και απο ένα. Μάλιστα όπως είπε και ο ..καφετζής τα μηχανάκια των ντιλιβεράδων είναι πλέον περισσότερα απο όλα τ άλλα μηχανάκια που κυκλοφορούν στην πόλη.
Παιδιά σας βλέπω σύντομα να κάνετε σωματείο.... είσαστε το επάγγελμα με τα περισσότερα μαγαζιά στην πόλη.... περίπου στα 50!!!
Καλές δουλείες σε όλους .......

Δεν υπάρχουν σχόλια: