Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΑΝΑΔΟΧΟΣ.....

Ερωτήθηκε απο το HANIA.news και απο τον Γιώργο Γεωργακάκη ο πρόεδρος της Μονομετοχικής Κισάμου για την απευθείας ανάθεση των παραλιών σε ιδιώτη και να τι απάντησε:
-Ξεκινήσαμε από τον Ιανουάριο και καταφέραμε να ολοκληρώσουμε τις διαδικασίες πριν από λίγες ημέρες, θεωρήσαμε ότι ήταν καλύτερα έτσι» (σ.σ. διεθνής διαγωνισμός), υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Μονομετοχικής.
Κάναμε όμως την απευθείας ανάθεση επειδή ο διεθνής διαγωνισμός θα καθυστερήσει, αλλά την εποπτεία όλου του έργου -και στο οικονομικό κομμάτι- θα την έχουμε εμείς. (Μονομετοχική Δήμου Κισάμου).
Ο προσωρινός ανάδοχος δεν θα λάβει οπωσδήποτε το σύνολο του εγκεκριμένου ποσού (399.999,99 ευρώ), αλλά το ποσό που θα αντιστοιχεί στις παρεχόμενες υπηρεσίες έως ότου προκύψει ο οριστικός ανάδοχος μέσω του διεθνούς διαγωνισμού. Αν, ωστόσο, καθυστερήσει η διαδικασία επιλογής, ενδέχεται ο οριστικός ανάδοχος -όταν προκύψει- να μην έχει… αντικείμενο καθώς το έργο της λειτουργίας των παραλιών αφορά συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και όχι 12 μήνες τον χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: