Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑ ΑΝΑΘΕΣΗ

Πόλεμος ξέσπασε ανάμεσα σε συμπολίτευση και αντιπολίτευση σχετικά με την απευθείας ανάθεση των 399.999 Ε που έκανε (και όπως φαίνεται έχει ξανακάνει) ο Δήμος Κισάμου και την προσφυγή που κατάθεσε η αντιπολίτευση θεωρώντας εντελώς παράνομη την όλη διαδικασία. Πάντως η αντιπολίευεη δεν έχει κάνει ως και σήμερα καμιά ανακοίνωση και το όλο θέμα της προσφυγής ήρθε στην δημοσιότητα απο την Δημοτική αρχή με το παρακάτω Δελτίο Τύπου.
"Για να γνωρίζουν οι δημότες του Δήμου Κισάμου και όλοι οι εμπλεκόμενοι με τον τουρισμό, ποιοι βάλλουν ενάντια της λειτουργίας του Δήμου, της προστασίας των παραλιών, της στήριξης του τουρισμού αλλά και της τοπικής και εθνικής οικονομίας. Παραθέτουμε τα στοιχεία προς ενημέρωση όλων ότι η ίδια διαδικασία είχε ακολουθηθεί και το 2017. Την περσινή χρονιά λοιπόν είχαν γίνει κατεπείγουσες αναθέσεις για την λειτουργία των παραλιών Ελαφονησίου-Γραμβούσας-Φαλασάρνων (ΑΔΑ: 604ΩΟΛ3Ω-ΜΗΙ/629ΟΟΛ3Ω-63Δ/ΨΠΗΒΟΛ3Ω-5ΤΧ/6ΡΣΘΟΛ3Ω-Τ2Γ) καθώς και ανοιχτός διαγωνισμός (ΑΔΑΜ: 17PROC001927185/ ΑΔΑ: 6ΖΦΜΟΛ3Ω-Ω73) από τον οποίο προέκυψε ο ίδιος ανάδοχος. Πέρσι δεν προβληματίστηκαν; 
Ή ήταν αλλού…. και δεν το πήραν χαμπάρι;

Δεν υπάρχουν σχόλια: