Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Σάββατο, 9 Ιουνίου 2018

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

Στο πλαίσιο του διεθνούς Συνεδρίου Φυσικής (International Conference on New Frontiers in Physics, ICNFP 2018), το οποίο θα λάβει χώρα στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης, διοργανώνεται, το Σάββατο, 7 Ιουλίου 2018 και ώρα 11:00-13:30, masterclass (μάθημα/ ενημέρωση) για την έρευνα, που γίνεται στο γνωστό Ευρωπαϊκό Κέντρο Πυρηνικής Έρευνας CERN. Το μάθημα απευθύνεται σε μαθητές και καθηγητές.
Υπεύθυνη για την Ημερίδα είναι η κα. Δρ Δέσποινα Χατζηφωτιάδου από το Πανεπιστήμιο της Μπολόνιας/ Ιταλία, ερευνήτρια στο CERN και το πείραμα ALICE. 
Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής.
Ο αριθμός συμμετεχόντων είναι περιορισμένος στα 20 άτομα.
Παρακαλούμε όσους ενδιαφέρονται, να καλέσουν στο τηλέφωνο 28240/22245, κα. Εμμανουέλα Λαρεντζάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: