Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2018

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Ο Δήμαρχος Κισάμου Θεόδωρος Σταθάκης, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος σε θέματα Παιδείας Εμμανουήλ Δερουκάκης και ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Κισάμου Βασίλειος Γλαμπεδάκης με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων, την Πέμπτη 7 Ιουνίου για το Επαγγελματικό Λύκειο και την Παρασκευή 8 Ιουνίου για το Γενικό Λύκειο Κισάμου, εύχονται στους μαθητές καλή επιτυχία.
 Οι  Πανελλαδικές εξετάσεις είναι μια δοκιμασία που απαιτεί μεγάλη προσπάθεια από πλευράς μαθητών, ωστόσο με επιμονή, υπομονή και θέληση μπορούν να αποφέρουν τους καρπούς των κόπων τους και να γίνουν το εισιτήριο για την εισαγωγή τους στις Ανώτερες και Ανώτατες Σχολές προτίμησης τους. Από την πλευρά τους οι γονείς όλον αυτό τον καιρό έχουν δώσει τον δικό τους αγώνα στηρίζοντας τα παιδιά τους σε κάθε βήμα αυτής της  προσπάθειας.
 Οι μαθητές καλούνται να περάσουν αυτή τη δοκιμασία καταθέτοντας τις γνώσεις που έχουν αποκομίσει από το προσωπικό τους διάβασμα και από τους καθηγητές τους, χωρίς άγχος, έχοντας πάντα στο μυαλό τους ότι οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι η πρώτη  τους ευκαιρία, αλλά όχι και η μοναδική.
         Ευχόμαστε καλά αποτελέσματα σε όλους τους μαθητές!

Δεν υπάρχουν σχόλια: