Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Θ. ΣΤΑΘΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

Ο Δήμος Κισάμου ανακοινώνει την έναρξη του 4ου προγράμματος δωρεάν εκμάθησης κολύμβησης «Εις μνήμην του Θεόδωρου Εμμ. Σταθάκη». Τα μαθήματα θα παραδίδονται σε παιδιά ηλικίας 5-12 ετών στην παραλία "Μαύρος Μώλος", τρεις φορές την εβδομάδα από 09:00 έως 11:00 το πρωί. Το τελικό πρόγραμμα θα διαμορφωθεί ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων.
Οι εγγραφές θα γίνονται στη Γραμματεία του Δήμου από την Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018 έως και την Τρίτη  19 Ιουνίου 2018,  ώρες 8.00-14.00.
Την Παρασκευή 22 Ιουνίου και ώρα 9:30 θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός της έναρξης των μαθημάτων και το τρισάγιο στη μνήμη του Θεόδωρου Εμμ. Σταθάκη. Στην συνέχεια θα γίνει ο διαχωρισμός των παιδιών σε τμήματα από τους εκπαιδευτές.
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την εγγραφή των παιδιών στο πρόγραμμα είναι τα εξής:
1. Βεβαίωση υγείας του παιδιού από παιδίατρο που θα αναφέρει ότι το παιδί είναι υγιές και έχει λάβει πλήρη εμβολιασμό
2. Αίτηση συμμετοχής (παρέχεται κατά την εγγραφή)
3. Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/86 από το Γονέα (παρέχεται κατά την εγγραφή)
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 28223-40200.

Δεν υπάρχουν σχόλια: