Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

ΚΥΡΙΕ ΠΟΛΑΚΗ ΓΕΙΑ.....

Όπως μου ανακοίνωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος..... από 1η του Δεκέμβρη και για όλο τον μήνα, πρέπει να προσέχουμε πολύ, να προσέχουμε μην μας συμβεί τίποτα σοβαρό και να χρειάζεται νοσοκομείο, ειδικά τα απογεύματα..... γιατί όπως του ανακοίνωσαν και εκείνου δεν θα υπάρξει απογευματινή βάρδια στα ασθενοφόρα στην Κίσαμο, στο Κέντρο Υγείας Κισάμου.
- Κύριε Πολάκη, κύριε υπουργέ γεια, δεν χρειάζεται να προσλάβετε άτομα για τις κενές θέσεις, ας μην επιβαρύνουμε κι άλλο τον προϋπολογισμό σας, όμως μπορείτε να ενδιαφερθείτε προσωπικά, σας παρακαλούμε 12.000 ψυχές και να ρωτήσετε τι έγινε και δεν μπορούν οι εθελοντές* να οδηγούν τα ασθενοφόρα; Εθελοντές που εκπαιδεύτηκαν για να είναι έτοιμοι να κάνουν μια βάρδια. Είναι αμαρτία να συνεχίζουμε να μεταφέρουμε τους ασθενείς, τους τραυματίες στις καρότσες...
Ήδη είχαμε δυο τέτοια περιστατικά....ας μην τριτώσουν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: