Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016

ΛΟΓΩ ΕΟΡΤΩΝ;

Γέμισαν τα σούπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας του Ηρακλείου με σταμναγκάθι. Μάλιστα το διαφημίζει με τον τόπο παραγωγής αλλά και την τιμή του.
"Σταμναγκάθι Γραμβούσας 2.90 Ε το κιλό".
Μπραβο μας, αλλά ρε Παναγιώτη, να το τρώνε οι Ηρακλειώτες 2.90 Ε και εμεις στον τόπο της παραγωγής του 4-4.20Ε. Κάτι δεν μου πάει, κάτι δεν γίνεται σωστά.... Εδώ θα έπρεπε να ήταν 2.90 και με αριθμητική πρόοδος πέρα απο δω. Και μην μου πεις για αγορά μεγάλης ποσότητα, ή οτι το κάνει σαν διαφήμιση, γιατί θέλουμε κρέμασμα. 
Αυτά τα μικρά μας κάνουν και λέμε... πάμε στα Χανιά για ψώνια;

Δεν υπάρχουν σχόλια: