Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016

ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ

Σήμερα Πέμπτη (22/12) από το πρωί 08.00 και έως τις 12.00 θα δοθούν σε άπορους συνανθρώπους μας τρόφιμα και είδη ρουχισμού (ένδυσης και υπόδησης) σε άπορους συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Μια πρωτοβουλία αγάπης, τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων από το Δήμο Κισάμου. Τα είδη πρώτης ανάγκης έχουν συγκεντρωθεί στο πρώην Δημαρχείο Δραπανιά του Δήμου Κισάμου και θα δοθούν εκεί την Πέμπτη (08.00-12.00). 
Την Επιτροπή που έχει υπό την ευθύνη της τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία αποτελούν οι Μαρία Κωνσταντουδάκη, Κάλλη Γρηγοριάδη και και Αργυρώ Βαρουχάκη. Την εποπτεία της παραπάνω ενέργειας έχει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Βασίλης Γλαμπεδάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: