Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016

ΔΙΧΩΣ ΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΩΝ ΤΟΠΟΛΙΩΝ

 Μπορεί να φταίει η επέλαση του χιονιά αλλά στα χωριά από τα Καλουδιανά και πάνω και ως τα Τοπόλια δεν έχουν σήμα οι τηλεοράσεις τις τελευταίες μέρες. Θα μου πεις τώρα τι να την κάνουν την τηλεόραση όπως κατάντησαν τα κανάλια; Έ μια συντροφιά είναι και αυτή, ειδικά τις μέρες αυτές στους κατοίκους της περιοχής και καλό είναι να ενδιαφερθούν οι τοπικοί όπως λυθεί το πρόβλημα, αν και με τέτοιο καιρό λιγουλάκι δύσκολο το βλέπω.
Πάντως και με τον χιονιά τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο δεν έλειψαν, η Περιφέρεια βέβαια έχει ρίξει το βάρος της στα πιο ορεινά σημεία του Νομού. Στο δρόμος ως και το Έλος υπάρχει γκρέϊντερ όπου τον ανοίγει συνέχεια αλλά και από την άλλη μεριά νοτιοδυτικά Κεφάλι-Αμυγδαλοκεφάλι, υπάρχει μηχάνημα του Δήμου που καθαρίζει το οδικό δίκτυο. Μικρό πρόβλημα με τους δρόμους, όπως με ενημέρωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας κ. Ξυπολιτάκης, υπάρχει στο Σηρικάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: