Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2016

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΣΤΟ ΑΝΝΟΥΣΑΚΕΙΟ

-Ήρθαμε να δούμε τις γιαγιάδες και τους παππούδες μας. Να ακούσουμε τις ιστορίες τους, τις συμβουλές τους, τα παράπονά τους αν έχουν, που απ’ ότι μου είπαν δεν έχουν καθώς το Αννουσάκειο προσφέρει πολλά στον τόπο άλλα και στους ίδιους. 
Αυτές οι μέρες αποτελούν μια αφορμή για να επιστρέφουμε στις ρίζες μας. Ευχηθήκαμε να έχουν ελπίδα και το νέο έτος να φέρει ότι καλύτερο στις οικογένειες τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια: