Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

Πολλά και ενδιαφέροντα ήταν τα θέματα που αναπτύχθηκαν κατά τη διάρκεια της ομιλίας, με θέμα τον τουρισμό, προς τους μαθητές του Γενικού Λυκείου Κισάμου, απο τον πρόεδρος της ένωσης τουριστικών καταλυμάτων Κισάμου και εκπρόσωπος στην Ένωση ξενοδόχων Χανίων - ιδιοκτήτης του Balos Beach, κ. Τζαμουρτζόγλου Κυριάκο.
Στην συνέχεια το λόγο πήρε ο κ. Μυλωνάκης Στέλιος, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ένωσης και επιχειρηματίας στον τουριστικό τομέα.
Την ομιλία συντόνιζε ο διευθυντής του σχολείου κ. Ψαράκης Γεώργιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: