Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016

ΑΡΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΙΣΑΜΟΥ

1. Σε συνέχεια ανωτέρω σχετικού σας γνωρίζουμε ότι την 12η Δεκεμβρίου 2016 ημέρα Δευτέρα –εορτή Πολιούχου της κωμόπολης της Κισάμου Αγίου Σπυρίδωνος- όλα τα σχολεία του ενιαίου Δήμου Κισάμου θα παραμείνουν κλειστά. Η ημέρα αυτή αποτελεί και επίσημα εορτασμό τοπικής θρησκευτικής εορτής σύμφωνα με το ανωτέρω σχετικό. 
2. Αντιπροσωπείες μαθητών από κάθε σχολείο της έδρας του Δήμου με συνοδεία εκπαιδευτικών (αφορά μόνο τα σχολεία της κωμόπολης της Κισάμου και όχι τα περιφερειακά σχολεία) παρακαλούνται να παραστούν την ανωτέρω ημερομηνία και ώρα πρωινή στην Θεία Λειτουργία στον Άγιο Σπυρίδωνα και στη συνέχεια στην περιφορά της Ιερής Εικόνας στο κέντρο της Κισσάμου, συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου μας και των πιστών της περιοχής. 
3. Γίνεται μνεία ότι επίσημη αργία είναι η έκαστη 12η Δεκεμβρίου έκαστου έτους σύμφωνα με το ανωτέρω Φ.Ε.Κ. και καμία άλλη τοπική εορτή, προς γνώση και συμμόρφωση των Διευθυντών – Διευθυντριών και Προϊσταμένων όλων των σχολείων του Δήμου μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: