Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

META TO TΡOXAIO...

Δεν είναι η πρώτη φορά δεν θα είναι και η τελευταία που βλέπουμε αυτά αν δεν φτιαχτεί ένας καθωσπρέπει κόμβος στο σημείο της διασταύρωσης των Νοπηγείων. Ούτε τα φωτάκια, ούτε σηματάκια, ούτε οι τεράστιες πινακίδες του ΣΤΟΠ μπορούν να σταματήσουν τους οδηγούς που τον διαπερνούν λες και δεν υπάρχει. Άκουσα δικούς μας ανθρώπους να λένε οτι σταματήσαν την τελευταία στιγμή..κάποιοι ούτε αυτό το κατάφεραν και τα αποτελέσματα τα ξέρουμε. Κάθε χρόνο πάνω από 3-4 σοβαρά τροχαία στον ανύπαρκτο κόμβο. 
Να τον κλείσουν δεν μπορούν να τον συμμαζέψουν όμως είναι απαίτηση .. και απορώ γιατί δεν το κάνουν; Τέτοιοι δρόμοι δεν υπάρχουν στην υπόλοιπη Ελλάδα, τέτοιοι κόμβοι δεν υπάρχουν πουθενά στην Κρήτη εκτός από την Κίσαμο. 
Ας ελπίσουμε οτι ο Δήμαρχος Κισάμου, θα κάνει τις απαραίτητες ενέργειες και θα γίνει αυτό που πρέπει. Η ανοχή και η υπομονή των κατοίκων έχει φτάσει στα άκρα...
Και επιτέλους ας σταματήσει αυτό το παιχνιδάκι (για κάποιους) που καταστρέφουν τις πινακίδες σήμανσης...


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι σκατοψυχοι καταστρεφουν τις πινακιδες και μετα παριστανουν τους εντιμους και καθαρους επαγγελματιες