Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

ΜΠΑΛΟΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Η περιφέρεια δεν έδωσε το πράσινο φως για την δημοπράτηση καντίνας
στον Μπάλο σε ιδιώτη και παρέπεμψε το δέμα στην Δασική υπηρεσία που έχει την επιστασία της περιοχής. Θεωρώ ότι φέτος ο δήμος Κισάμου έλυσε το "ανταγωνιστικό" πρόβλημα που πήγε να δημιουργηθεί, αλλά καλό είναι να "δέσει" την περιοχή έτσι ώστε να μην την χάσουμε. Γιατί μπορεί να βγάλαμε τους ντόπιους που την πρόσεχαν και βρισκόταν καθημερινά εκεί χειμώνα - καλοκαίρι, αλλά δεν λύθηκε το πρόβλημα και κινδυνεύει να παρουσιαστεί κανένας ουρανοκατέβατος και να τα διαλύσει όλα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πώς; Αφού ακόμα δεν έχει καντίνα.Ο κάθε ένας κάνει ότι θέλει στόν μπάλο.Γιαννη ή κάτω βόλτα έχει ξεκινήσει από πέρσι και δυστυχώς κάθε χρόνο και χειρότερα.

Ανώνυμος είπε...

μηπως θα επρεπε να αρχισει να λειτουργει και εκει ο υγιης ανταγωνισμος,και οχι μονο το μονοπωλοιο ,οσο για τον ιδιωτη που αναφερετε παραπανω αρκετα χρονια διαφοροι αλλοι ιδιωτες διαχειριζονται το μπαλο απλα εκεινοι μαλλον ειναι με τις ευλογιες του δημου

Ανώνυμος είπε...

Γιατί αν δεν φαει σαντουιτς ο τουριστας στο Μπάλο τι θα πάθει?
Λιγος σεβασμός στο φυσικό τοπίο!