Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΝΟΥ

Τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο της 30χρονης Άρτεμις Παπαμιχαήλ, η οποία έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωής της στις γαλλικές Άλπεις (25/07), διερευνούν οι Αρχές της χώρας.
Η γαλλική Αστυνομία εξετάζει στοιχεία με στόχο να εξακριβώσει υπό ποιες συνθήκες έπεσε η ερασιτέχνης ορειβάτης από ύψος 400 μ. με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο. Η 30χρονη απεβίωσε το απόγευμα της Δευτέρας (25/07) ενώ προσπαθούσε να αναρριχηθεί στο ύψωμα Twin Brevent στο Σαμονί.
Αν και έμπειρη έχασε την ισορροπία της και έπεσε από ύψος 400 μέτρων μαζί της ήταν και μια 38χρονη φίλη της. Η Άρτεμις Παπαμιχαήλ, την προηγούμενη σχολική χρονιά υπηρετούσε ως αναπληρώτρια στο Δημοτικό Σχολείο Πλατάνου, ήταν πολύ αγαπητή στο χωριό και όλοι έχουν να πουν ένα καλό λόγο.
Η κηδεία της θα γίνει στην Κύπρο.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολυ κριμα .Εξαιρετικη συναδελφος,Ανθρωπος! Γεματη ζωντανια,χαμογελο,ευαισθησιες.Καλο σου ταξιδι γλυκια μου! Β.Γ Δασκαλα του Δ.Σ ΠΛΑΤΑΝΟΥ

Ευα είπε...

Καλό ταξίδι!!! Σε ευχαριστούμε για ότι έδωσες στα παιδιά μας. Θα είσαι πάντα η Πρώτη και καλύτερη κυρία μας.