Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ...

Άκουγα το πρωί ένα δημοσιογράφο από τα Χανιά, σε πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή, γνωστού και μη εξαίρετου δημοσιογράφου, που φώναζε και αγκομαχούσε, βέβαια δίχως να τον πολυκαταλαβαίνουν οι ακροατές... ώσπου σε κάποια στιγμή φρίκαρα.
.. οι τουρίστες πάνε και παραμέσα από εκεί που τους αφήνουν τα καραβάκια (Μπάλο εννοεί) και βλέπουν βρωμιές και βλέπουν καμμένα και βλέπουν διαλυμένα, που είσαι δήμαρχε Κισάμου πότε θα τα καθαρίσεις; Και το αποκορύφωμα.
....  που είναι ο δήμαρχος Κισάμου να με πάρει ένα τηλέφωνο (μου φάνηκε οτι είπε).
Να τον πάρει ο δήμαρχος Κισάμου τηλέφωνο; Ρε που φτάσαμε ...

Πάντως όπως άκουσα ο δήμαρχος μίλησε με τον δημοσιογράφο και του εξήγησε οτι τα σκουπίδια είναι υποχρέωση της αποκεντρωμένης.



Δεν υπάρχουν σχόλια: