Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΒΟΑΚ

Γράφει ο φίλος Παντελής στο blog του 
Ολοκληρώθηκε  ο καθαρισμός από τα κλαδιά που δυσχέραιναν την ορατότητα και στις δύο πλευρές του δρόμου, εγκυμονώντας κινδύνους για τους οδηγούς.
Όπως φαίνεται και στις σχετικές φωτογραφίες, οι εργασίες τελείωσαν στο τμήμα του ΒΟΑΚ στα Χανιά και η διαφορά είναι… αισθητή!

Αφού ολοκληρώθηκε ... εμείς δεν έχουμε δουλειά....
Άντε πάλι στο Κολυμπάρι σταματάει η "καλή" Κρήτη....απο κει και πέρα οτι σας συμφέρει....


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

σημερα που πηγα χανια απο καστελι προς χανια ο κομβος του γαλατα ειναι προστατευομενο πρασινο??? η οαση δροσιας για τους περαστικους?