Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΩ ΔΡΑΠΑΝΙΑ

Όλο το οδικό δίκτυο που πάει στον πάνω Δραπανιά είναι σε κακή κατάσταση αυτό δείχνουν οι φωτογραφίες που μας έστειλαν κάτοικοι της περιοχής.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΗ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΕΝΤΑΡΗΣ ΕΧΕΙ ΑΦΥΣΗ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΩ ΔΡΑΠΑΝΙΑ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΠΑΝΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Ο.Κ. ο εργολαβος ειναι το θεμα η οτι πρεπει να φτιαχθει ο δρομος εχουν σπασει τα αυτοκινητα μας και τα ποδια μας στις λακκουβες τι σκοπι εχει ο Δημαρχος και ο αρμοδιος αντιδημαρχος τι λεει ο βουλευτης Θεοδωρακης που το σπιτι του ειναι στον Πανω Δραπανια; μηπως μπερδρυουν τον Δραπανια με τον Πλατανια και θεωρουν οτι ο Δραπανιας ανηκει στον Πλατανια; Αγανακτισμενοι δημοτες απο τον Π. Δραπανια.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΟΝ ΗΜΕΡΟΝ ΘΑ ΠΕΣΗ ΑΣΦΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΚΟΥΣ.ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΑΞΟΥΝ ΓΝΩΜΗ.,,[ΚΥΡΙΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΔΡΑΠΑΝΙΑ].

Ανώνυμος είπε...

τοσο σοβαρες ειναι οι πληροφοριες σου που δεν τολμάς να γράψεις το όνομα σου (Ντίνος)

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΝΤΙΝΟ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΕΦΤΟ ΕΞΩ ,ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ,ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΕ ΑΝΩΝΥΜΟ.[ΑΛΑ ΔΥΝΑΤΟ].