Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΡΟΚΑΚΗ;

Σκληρή αλλά δικαιολογημένη η αγανάκτηση των ανθρώπων του
Κισαμικού που έχουν φτάσει στα άκρα με το γηπεδικό. Μια ομάδα που έκανε την έκπληξη την περυσινή χρονιά στην δεύτερη σε τάξη κατηγορία, βρίσκεται στα πρόθυρα της διάλυσης, όχι μόνο επειδή δεν έχει σπίτι... αλλά επειδή δεν προβλέπετε για τα επόμενα χρόνια (40 λέω εγώ).
Ολάκερα Χανιά με δυο γήπεδα μόνο να πληρούν τις προϋποθέσεις, μας βλέπω πάλι να ζητιανεύουμε σε διπλανούς νομούς σαν λύση έκτακτης ανάγκης. 
- Κύριε Βούρβαχη έχετε καθήκον πλέον αν θέλετε να λέτε οτι βοηθάτε τις ομάδες του νομού σας, να βρείτε γήπεδο στην ομάδα μας,γήπεδο στα Χανιά. 
- Κύριε Δήμαρχε ας καθίσετε να σκεφτείτε που κάνατε λάθος την προηγούμενη χρονιά και άλλη μια χρονιά η ομάδα μας θα κλωθογυρίζει στα πέριξ, και ας τρέξετε τις διαδικασίες για νέο γήπεδο.
- Κύριε Ροκάκη όλοι ξέρουμε οτι έχετε διαθέσει, ώρες, λεφτά, και αγάπη για την ομάδα, μια θυσία ακόμα μπορείτε να κάνετε είμαι σίγουρος. Βρείτε 6-7 επενδυτές και αγοράστε ένα οικόπεδο που θα γίνει το γήπεδο του Κισσαμικού.. ακόμα και στο Σηρικάρι.  
- Κύριοι φίλαθλοι που λέτε οτι αγαπάτε την ομάδα μας ας προσπαθήσουμε να μεταπείσουμε τους ανθρώπους του συμβουλίου με την παρουσία μας φέτος στο γήπεδο που θα αγωνίζεται. Είναι ντροπή να κάνετε κριτική και να μην έχετε πατήσει σε κανένα παιχνίδι.



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή για τον Δήμο μας ντροπή για τους δημαρχοβολεμένους Ρόκο μην κολώσεις προχώρα ντροπή που δεν πηγαιναμε γήπεδο Πρόεδρε προχώρα