Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ

Απομαγνητοφωνήθηκαν τα πρακτικά του δημοτικού συμβουλίου της 18ης Οκτωβρίου όπου κυριάρχησε το μείζον θέμα του δημοτικού σταδίου Κισάμου. 120 σελίδες αντεγκλήσεων και προσπαθειών για το ποιος είναι ο φταίχτης και ποιος ο καλύτερος, με το γνωστό αποτέλεσμα να μην γίνει πάλι τίποτα να μην παρθεί ουσιαστικά καμιά απόφαση να μην γίνει έστω μια υποχώρηση από κανένα....με απλές μόνο δεσμεύσεις γα το Θεαθήναι
Οι σελίδες είναι πολλές για να δημοσιοποιηθούν, αλλά απλά αναφέρω οτι.. στην συζήτηση εκτός τους αρχηγούς των παρατάξεων μίλησαν μόνο 3 σύμβουλοι ...ένας της συμπολίτευσης ένας της αντιπολίτευσης και ένας της μείζονος αντιπολίτευσης οι υπόλοιποι άκουγαν...Είναι γνώρισμα μας.
Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι συγκλίνουσες απόψεις όλων των πολιτών που μίλησαν, συν των προέδρων των 3 συλλόγων που δραστηριοποιούνται εκεί για μια δέσμευση από την νυν δημοτική αρχή, τι μέλλει γενέσθαι από δω και πέρα.
Και αυτή η δέσμευση τελικά ήρθε από τα χείλη του δημάρχου στο τέλος
...εμείς αξιολογούμε τα αιτήματα των σωματείων για το κάτω γήπεδο (εννοεί το νυν δημοτικό στάδιο) και του ΑΟΚ και του Κισαμικού και της Θύελλας και θα έλθει σύντομα πρόταση για το πως θα αξιοποιηθούν τα πρώτα 350 χιλιάρικα της Περιφέρειας και βλέπουμε και τα υπόλοιπα. Το θέμα του νέου σταδίου στον κόμβο το κλείνω. Το κλείνω εγώ.
Μάλιστα μετά από αυτό ο πρόεδρος του Κιαμικού κ. Ροκάκης πήρε τον λόγο και απαίτησε
...Εμείς τα θέλουμε επίσημα και εγγράφως αυτά και από την δημοτική αρχή και από την αντιπολίτευση για να μείνουν στην ιστορία, γιατί ο Κισαμικός δεν μπορεί να φτιάξει γήπεδο και θα φύγει από το Καστέλλι εντελώς.
Στην δευτερολογία της η πρόεδρος του ΑΟΚ είπε προς τον δήμαρχο ..
...Να δεσμευτείτε κύριε δήμαρχε οτι σε ένα σε δυο σε τρεις μήνες θα παρουσιάσετε τις προτάσεις σας για το δημοτικό στάδιο Κισάμου.
Και πήρε την δέσμευση του δημάρχου
..Μες στο Νοέμβριο θα λήξει αυτό.

Για να δούμε λοιπόν!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: