Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

ΘΡΟΥΛΛΑ ΣΕ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ

Πρώτη μάζωξη των ακαδημιών του Κισαμικού χθες στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ και όλοι οι
γονείς που παραβρέθηκαν, πήραν μια γεύση της εγκατάλειψης και της αδιαφορίας. Ποτέ δεν είχε βρεθεί το δημοτικό στάδιο σε τέτοια κατάσταση και είναι λυπηρό να μην βρίσκεται λύση για ένα αθλητικό κέντρο που μαζεύονται καθημερινά πάνω από 500 παιδιά.  
Η κατάσταση σε όλους τους χώρους που δεν χρησιμοποιούνται από τον Κισαμικό, θυμίζουν "Συρία" και μετά και την αποχώρηση του μοναδικού εργάτη, τα πράγματα πάνε κατά διαόλου. Λύση δεν υπάρχει όπως φαίνεται αν και η δημοτική αρχή κατά καιρούς λέει το αντίθετο. Δυστυχώς το στάδιο "θρουλλά" και με τέτοιους ρυθμούς που τα 350.000 Ε που μας δίνανε κάποτε σήμερα φαίνονται λίγα και για μια απλή συντήρηση. 
Δεν ξέρω αλλά μάλλον είναι καιρός να δημοπρατηθεί η καντίνα του σταδίου και να κάνουν και καμιά υπηρεσία οι υπάλληλοι του δήμου εκεί...κηπουρός και συμβασιούχοι εργάτες χρειάζονται επειγόντως. 

6 σχόλια:

π.Αλέξανδρος Φαντάκης είπε...

Να συνυπολογισθούν και τα 30.000 ευρώ που είχαν εγκριθεί για να αφαιρεθούν τα ελλενίτ του 1ου Γυμνασίου και που όλοι μαζί οι δημοτικοί άρχοντες είπαν ότι θα τα διαθέσουν για κάποιο γήπεδο στο δήμο μας...

Ανώνυμος είπε...

Ε.....αν γινοτανε αυτο παλιά ,τι θα λέγαμε !Τωρα ντουπεκί ψιλοκομμένο Η καλύτερα όμορφα προσαρμοσμένο!Αν και απο ότι είπατε παλιότερα φταίνε οι πρώην?Δε τρώει πλέον ο κόσμος Σα......ο,αλλα ας ανοίξουν τη καντίνα ,γιατί απο ότι θυμόμαστε ο δημαρχος δεν ήθελε τα 350 000χιλ.Ηθελε να εγκαινίαση το νέο γήπεδο !!!

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Προς τον παραπάνω αχάριστο ανώνυμο.... το ντουπεκί ψιλοκομμένο μάλλον για τον εαυτό σας το λέτε μιας και απο τα λεγόμενα σας φαίνεστε οτι μόλις ..ξυπνήσατε από τον λήθαργο που είναι τα τελευταία 40 χρόνια ο δήμος Κισάμου. Υπομονή θα σου περάσει.

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς έτσι απαντάνε ΟΣΟΙ υπεφευγουν ,γράψε κάτι για τη νταμπακιερα ?Μη τους φοβόμαστε και τους κανωμε χαδακια Πέρση δε θα βόλευαν τα 40 χρόνια !! Φρεσκάρισμα Μνημης!!

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Ξύπνα το μπλοκ υπάρχει 10 χρόνια κάνε μια αναδρομή έχει αρχείο τεράστιο...βγάλε τις παρωπίδες για το ποιος είναι ο καλύτερος, κάθε χρόνο και χειρότερα άσπρη μέρα δεν είδαμε από κανένα....αλλά πρόσεξε και κάτι αυτό το γράφω επώνυμα δεν κρύβομαι σαν και σένα..Γκλουπ.

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

και πήγαινε και σε κανένα σχολείο δεύτερης ευκαιρίας...τα ελληνικά σου είναι χάλια όπως και η ωρθωγραφυα σου....χαχαχχααχ