Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΥΤΟΨΙΑ

Αυτοψία της κατάστασης στην οποία βρίσκονται τα σχολικά συγκροτήματα εν όψει της νέας σχολικής περιόδου πραγματοποίησε την περασμένη Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015 ο Δήμαρχος Κισάμου κ. Θεόδωρος Σταθάκης συνοδευόμενος από τον Αρμόδιο Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Βασίλειο Γλαμπεδάκη.
Ειδικότερα, οι δύο άνδρες επισκέφθηκαν το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κισάμου και το 1ο και 2ο Γυμνάσιο Κισάμου όπου συνομίλησαν με καθηγητές για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ενώ επιθεώρησαν και τις εργασίες συντήρησης (πχ χρωματισμοί, επισκευές υδραυλικών, κ.α.) που βρίσκονται σε εξέλιξη στα εν λόγω σχολεία.
Σημειώνεται ότι αντίστοιχες εργασίες συντήρησης θα γίνουν και στα υπόλοιπα σχολεία του Δήμου Κισάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: