Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕ ΓΕΛΙΟ....αλλά ΣΩΣΤΗ

Το πλέον κακό και επίσης γελοίο εκλογικό αποτέλεσμα από το 1974. Ο λαουτζίκος...
1. Βγάζει θριαμβευτή τον Τσίπρα επειδή μιλάει σαν τον Αντρέα και επειδή αρέσει στις γυναίκες. Και ας υπογράψει και καμιά 10αριά μνημόνια ακόμα,
2. Αφήνει τη ΝΔ στα ίδια αντί να τη στείλει στα τάρταρα επειδή ο Μειμάρ είναι και πολύ μάγκας ν'ουμε.
3. Βγάζει πάλι τρίτο κόμμα τους φασίστες
4. Ανασταίνει τους πασοκολαμόγιους
5. Κρατάει στα ίδια τους αρτηριοσκληρωτικούς γίγαντες των αρχών του 20ου αιώνα, το ΚΚΕ ντε
6. Δεν εμπιστεύεται μερικούς από δω και από κει που μάζεψε το ποτάμι, απλά τους βάζει στη βουλή για το θέαμα.
7. Κρατάει τους καμένους - το πλέον γελοίο κόμμα από όλα - στην κυβέρνηση άρα ποτέ δεν θα γίνει κάποια ουσιαστική μεταρρύθμιση τύπου χωρισμού εκκλησίας-κράτους
8. Φέρνει στη βουλή το Λεβένταρο για τρολιές στο τετράγωνο. Πιστεύω ότι μέσα σε 3 μήνες οι βουλευτές του θα είναι στη ΝΔ ή στο ΠΑΣΟΚ και θα μείνει ο κακόμοιρος μονάχος του να ωρύεται.
9. Στέλνει οριακά εκτός βουλής τον Λαφαζάνη και τη Ζωή οπότε ούτε φωνούλα για δραχμούλες από δω και στο εξής.
10. Δεν υπάρχει καμία φωνή για το άμοιρο το περιβάλλον στη βουλή, οι Οικολόγοι πάλι εκτός νυμφώνος.
Αλλά όλα αυτά την παραμικρή σημασία δεν έχουν.... Ας εφαρμόσουν τα μνημονιάκια τους και αν σπάσουν τα μούτρα τους, μέσα σε λίγους μήνες, δεν πειράζει - εκλογές με απλή αναλογική αυτή τη φορά, και ο λαουτζίκος θα βγάλει μια Οικουμενική, κυβέρνηση τεχνοκρατών και όλα καλά.
Μιχ. Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: