Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Το ερώτημα είναι απλό.... Γιατί το αστυνομικό τμήμα στην πόλη της Κισάμου υπολειτουργεί και δεν υπάρχει προσωπικό κατά της βραδυνές ώρες; Ερώτημα που γίνεται καθημερινά από τους πολίτες και όχι μόνο. Μάλιστα όπως ξέρουμε αν συμβεί κάτι σε αυτές τις ώρες, η αστυνομία αδυνατεί να επέμβει άμεσα. Μήπως είναι και αυτό μια προτεραιότητα της δημοτικής αρχής και να ζητήσει άμεσα την στελέχωση του τμήματος; Πρέπει να αισθανόμαστε ασφαλείς αλλά και οι αστυνομικοί το ίδιο. Είναι ανεπίτρεπτο σε μια πόλη 6000 κατοίκων και ενός δήμου με 12.000 μόνιμους και 10.000 επισκέπτες να μην υπάρχει αστυνόμευση τις βραδυνές ώρες ή να υπάρχει μόνο ένας αστυνομικός και αυτός ο ένας να προσπαθεί να εξυπηρετήσει και να να καλύψει μια περιοχή 334 τετρ. χιλ. ....ολομόναχος!
Και όταν λέμε στελέχωση και προστασία δεν εννοούμε αυτά τα γνωστά ... κάθε που θα συμβεί κάτι να μας στέλνουν προσωπικό, για τα μάτια του κόσμου και για μια-δυο μέρες, ώστε να μας συνετίσουν .. γράφοντας μας για κράνος! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: