Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

ΓΡΑΝ ΠΡΙ ΚΙΣΑΜΟΥ

Γιατί να μην το καθιερώσουμε αφού έτσι και αλλιώς γίνεται καθημερινά και μάλιστα με μεγάλη άνεση από τους "επιδειξίες" μας. Ράλι κάθε ξημερώματα στην πόλη μας, να το βάλουμε και στους τουριστικούς οδηγούς, να το κάνουμε σλόγκαν, 2.30 έως 5.30 κάθε βράδυ μπορείς να κάνεις ότι γουστάρεις στους δρόμους της μικρής μας πόλης αδιαφορώντας για τους γύρω σου. Θέλεις να τρέξεις,θέλεις να γκαζάρεις, θέλεις να κάνεις το κέφι σου και να παρακολουθήσεις εδώ είναι όλα ελεύθερα, μάλιστα και με μπόλικη ανοχή. Για τους ενδιαφερόμενους υπάρχουν και δυο πλατείες που μπορείς να κάνει και τον γύρω του θανάτου..... ανενόχλητος. 
Φυσικά να μην ξεχάσω ότι μετά τις 7 που κυκλοφορούν μόνο αυτοί που πάνε στην δουλειά τους κάνει δουλειά και η αστυνομία... και εκεί να προσέχετε.
- Κύριε δήμαρχε δεν χρειάζεται να ρυθμίζεται με συμβούλια και κόντρα τηλέφωνα στην τροχαία την κυκλοφορία στην πόλη μας, την ρυθμίζουν καλύτερα κάποιοι άλλοι....που την ξέρουν!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πες τα, πες τα επιτέλους γιατί έχουμε τρελλαθεί κάθε βράδυ "με το γύρο του θανάτου" στις πλατείες. Κάτι πρέπει να κάνουμε όμως !! και σύντομα μάλιστα.

Υ.Γ. Επίσης να επισημάνω ότι έξω από το 2ο Δημοτικό, την ώρα που σχολάνε τα μικρά, τα μηχανάκια με τις σούζες πάνε.. μπάλα...