Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΦΟΒΕΡΑ ΘΕΛΕΙ...

Η Π.Α.Ε. ΚΙΣΑΜΙΚΟΣ ανακοινώνει ότι από σήμερα Δευτερα 14/09 ξεκινάν οι εγγραφές εισιτηρίων διαρκείας αγωνιστικής περιόδου 2015-2016 των αγώνων που θα διεξαχθούν στο Δημοτικό γήπεδο του Μάλεμε και αφορούν τα παιχνίδια του Πρωταθλήματος της Football League και μόνο.

Η Π.Α.Ε. ΚΙΣΑΜΙΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας ότι όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας μπορούν να κάνουν εγγραφές στο γραφείο του Συλλόγου που βρίσκεται στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου και ώρες 9:00 με 14:00 από Δευτέρα έως Σάββατο και στα τηλέφωνα: 2822400063 (κα Στεφανάκη Αργυρώ) και 697 798 7836 (κος Ξηρουχάκης Ξενοφών)
Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι οι ακόλουθες:
150€ (νότια κερκίδα)
250€ (δυτική κερκίδα)
400€ VIP (κεντρικά δυτικής κερκίδας)
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα.
*Η ΠΑΕ Κισσαμικός αντιλαμβανόμενη τις αντιξοότητες των ημέρων ενημερώνει το φίλαθλο κοινό οτι όσοι προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας έως και το Σάββατο θα λάβουν έκπτωση 10%

Δεν υπάρχουν σχόλια: