Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΣΕ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ

Όπως γνωστοποίησε η διοργανώτρια αρχή το προγραμματισμένο παιχνίδι της ομάδας μας με τον Πανσερραϊκό, για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Football League ΟΠΑΠ δεν θα διεξαχθεί, έπειτα από την προθεσμία που έχει δοθεί από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για την ΠΑΕ Πανσερραϊκός 1964.
Το επόμενο παιχνίδι της ομάδας μας στην Ζάκυνθο και το μεθεπόμενο είναι το ντέρμπι του νομού με τον Α.Ο Χανιά στα Περιβόλια, για την 4η αγωνιστική.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Ανάμεσα στις 18 ομάδες της κατηγορίας, ο Κισσαμικός ήταν η μοναδική ομάδα που θα γινόταν πρώτη φορά Π.Α.Ε. Για όλες τις υπόλοιπες, υπήρχε η εμπειρία. Παρά ταύτα ο Κισσαμικός ήταν η πρώτη ομάδα που πήρε την έγκριση από την Ε.Ε.Α. και την αδειοδότηση από την αρμόδια λίγκα. Θεωρώ ότι για αυτό το δύσκολο κομμάτι υπήρξε επαγγελματισμός, συνέπεια, σοβαρότητα και γι'αυτό η ομάδα μας ήταν έτοιμη όταν έπρεπε, εν αντιθέσει με άλλες ομάδες που ακόμα το ψάχνουν. Αυτό το άρθρο αποδεικνύει την προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα μας. Όταν η ομάδα-εταιρεία δουλεύει σωστά και επαγγελματικά σε όλα τα πλαίσια, τότε και στο αγωνιστικό κομμάτι υπάρχει και η ανάλογη εικόνα. Ξεκινήσαμε καλά (θα μπορούσαμε και τέλεια βέβαια) πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο. Επόμενο δύσκολο κομμάτι το γηπεδικό!!!