Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΝΕΣΚ ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ- ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

Ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ), πρόκειται να υλοποιήσουν τον Οκτώβριο του 2015, δωρεάν προγράμματα διά βίου εκπαίδευσης στην Κίσαμο. 
ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ:
1. Διοικητικές και οργανωτικές ικανότητες
2. Αγγλική Γλώσσα: Προγράμματα γλωσσομάθειας εστιασμένα στο χώρο της εργασίας. 
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στα εκπαιδευτικά προγράμματα είναι εργοδότες, εργαζόμενοι, αυτοαπασχολούμενοι και συμβοηθούντα μέλη μικρών επιχειρήσεων άνω των 18 ετών. 
Τα προγράμματα θα είναι διάρκειας 70 ωρών και θα υλοποιηθούν αξιοποιώντας τις αρχές του μικτού συστήματος μάθησης (blended learning) –35 ώρες διά ζώσης διδασκαλία και 35 ώρες με τη μεθοδολογία της ασύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας. 
Όσοι/ες ολοκληρώσουν επιτυχώς τα προγράμματα εκπαίδευσης θα λάβουν Βεβαίωση Διά Βίου Εκπαίδευσης.
Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως και την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015, στη γραμματεία του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Κισάμου στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 106 Ά Όροφος,  Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-13:00.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 2822022772.

Δεν υπάρχουν σχόλια: